top of page

Bowerman's Group

Public·25 members

Привіт усім! Я останнім часом намагаюсь зібрати собі більш “капсульний” літній гардероб, щоб речей було менше, але вони між собою нормально поєднувались. І от натрапила на трикотажні спідниці — виглядають дуже зручними, але я не впевнена, чи вони справді підходять як база, чи це щось більш тимчасове для дому і прогулянок. Раніше я часто купувала речі без плану, і потім вони просто не використовувались. Зараз хочу підходити більш логічно. Дивилась різні варіанти і тут костюм зі спідницею є цікаві моделі, і після перегляду я задумалась, чи реально з таких речей зібрати універсальний гардероб на літо. А як у вас з цим підходом?

8 Views
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
2 days ago

Я не дуже активний користувач, але інколи читаю такі обговорення, бо цікаво бачити, як люди по-різному підходять до звичайних речей. У мене гардероб доволі спокійний — більше базових речей, без великої кількості експериментів.Цікаво, що навіть такі прості речі як спідниці можуть викликати стільки різних думок: комусь важливий комфорт, комусь стиль, а хтось намагається знайти баланс між цим усім.

bottom of page